SR1: Uitstekende start Boerakker

Speelronde 1 zit er (gelukkig) weer op. Het betekent namelijk dat er weer lekker zaalvoetbal wordt gespeeld. In de Topklasse F mag Boerakker zich de eerste koploper noemen. De promovendus liet weinig heel van WMC. In Sportcentrum Leek, het decor van de geelhemden, stopte de score bij acht. WMC wist het net maar één keer te raken.

Flamengo, een andere promovendus, is het seizoen ook goed begonnen. In eigen huis kroonde Flamingo zich tot kampioen van Leeuwarden. Ze versloeg namelijk Futsal Cambuur met 7-5. Futsal Winsum is titelkandidaat. Trainer/coach Marc Krüger zelf is voorzichtig met die uitspraak, maar de Winsummers hebben gewoon een goede ploeg. Met 5-1 waren de Winsummers te sterk voor Real Camaradas.

De Drentse ploegen REUZ en LTC zijn het seizoen ook goed begonnen. De Vriezenaren versloegen het eveneens Drentse ONR met 4-2, LTC won met 3-4 bij Futsal Delfzijl. Met Marc Heerings hebben de Assenaren de eerste topscorer in huis. Heerings scoorde alle vier de goals. En tot slot is ook Futsal Dragten goed gestart. Tegen een jeugdig Futsal Emmeloord werd het 5-3.

Waterpoort Boys en REUZ 2 zijn de eerste koplopers in de Hoofdklassen. WPB haalde de dubbele cijfers (1-11) bij promovendus Old Forward. REUZ 2 won met 4-7 bij Leekster Eagles 2. In H verder drie punten voor DOSKO, Frisia en Beilen. In I wonnen ook Futsal Marum en de tweede teams van Futsal Winsum & Dragten.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *