Goede start REUZ 1 en 2

Een uiterst succesvolle seizoensstart voor zowel REUZ 1 als 2. Het vlaggenschip trad aan tegen promovendus ONR. Terug van weg geweest, met uiteraard de langst zittende coach Harm Gritter uit ZaalvoetbalNoord (denk ik) op de bank. De REUZen waren beter en speelde, misschien niet altijd voor het oog, een prima en zakelijke wedstrijd. Het grootste verwijt was dat de score niet groter werd. Dat was deels ook te danken aan ONR-goalie Tarick Kalfsbeek. Hij keepte een puike partij en ik vermoed dat de Roners daar veel plezier aan gaan beleven.

De ban in El Campo werd gebroken door REUZ 2-er Sietse Wichers. Op aangeven van Rien Jansen (mooie aanval) schoof de jonge Wichers telg de bal binnen. ONR kwam langs zij door de snelle Mats Wolthuis, maar andermaal Wichers betekende een 2-1 ruststand. Na rust deed Roel Grootjans van zich spreken. Op aangeven van wederom Jansen maakte hij er 3-1 van. Zijn juich was weer een klassiekertje. 4-1 werd het door Wichers derde en ONR had het slotakkoord met de 4-2.

REUZ 2 speelde nu al haar slechtste eerste helft van het seizoen. Dat kan bijna niet anders. Op bezoek bij Leekster Eagles 2 keek het na twintig minuten tegen een 4-0 achterstand aan. Via Wichers (die twee potjes speelde) en Patrick Steenbergen (speelde er ook twee) stond het bij rust 4-2. Na rust knalde het zelfbenoemde powerhouse over de Leeksters heen. Twee keer Wichers, twee keer Steenbergen en David Koops brachten de eindstand op 4-7. Voor even is REUZ 2 zodoende koploper in de Hoofdklasse I.

Volgende week speelt REUZ 1 een uitwedstrijd bij Real Camaradas, REUZ 2 gaat in El Campo spelen tegen Futsal Winsum 2.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *