Nederlagen REUZ 1 en 2

Het was geen al te beste vrijdag voor de hoogste REUZ-teams. Twee gespeeld, nul punten. REUZ 1 begon de zaalvoetbalavond in Zuidhorn. Real Camaradas was er tegenstander. De equipe van Mike Baalmans speelde eigenlijk vrij aardig. Er werden veel kansen gecreëerd. Het enige slordige was het aantal counters tegen. En dat is ook Reals kwaliteit. Daarmee liep REUZ telkens achter de feiten aan.

Zo kwam Camaradas op 1-0. Via Roel Grootjans werd het weer 1-1. Vervolgens werd het 2-1 en daarna weer 2-2. Dit keer was het Patrick Robinho Berends. Bij de 3-2 en 3-3 weer hetzelfde liedje waarbij Tim van Huffelen REUZ’ schutter was. Vanaf dat moment liep het anders. De Zuidhorners liepen uit naar 4-3 en 5-3, wat de uiteindelijke eindstand was.

Om 21:00 uur trapte REUZ 2 af tegen het tweede van Futsal Winsum. Ook de jonge REUZen liepen achter de feiten aan. Zeker toen Sietse Wichers met een enkelkwetsuur uitviel. De eindstand werd 2-4, waarbij Leander Meijering en David Koops de REUz-goals voor hun rekening namen. Beide REUZ-ploegen zijn de komende week vrij. REUZ 1 zelfs twee week. Volgende week treft REUZ 2 het Harener Inter Maluku FC, REUZ 1 speelt op 13 oktober tegen Drs. Vijfje.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *