SR3: Boerakker koploper, Winsum nog foutloos

Na drie speelronden in de Topklasse F is promovendus Boerakker de trotse koploper. De Westerkwartierders versloegen vrijdag Futsal Emmeloord met 6-1. Bij Boerakker ontpopt Joey Hummel zich al heuse topschutter. De spits heeft er al negen gemaakt. Boerakker zelf heeft uit vier duels tien punten. Futsal Winsum is de belangrijkste achtervolger. De ploeg van Marc Krüger is nog foutloos dit seizoen. Vrijdag werd Futsal Cambuur eenvoudig opzij gezet met 8-0. De Winsummers hebben hierdoor negen punten.

Futsal LTC is ook goed bezig. De Assenaren, onder leiding van Johan Meek, hebben met de komst van de broers Faraouni een meer dan behoorlijke ploeg. Futsal Dragten werd vrijdag opzij gezet met 4-6. LTC staat derde met zeven punten. Real Camaradas had een lastige avond in Winschoten. Via twee treffers van Jelmer de Jong kwamen de Zuidhorners met 0-2 voor. WMC kwam nog terug tot 1-2, maar verder kwam de ploeg van Theo van der Molen niet. Drs. Vijfje is lekker bezig. De (oud)-studenten ploeg van Sees Bergman klopte ONR met 7-3 in de eigen ACLO.

Promovendus Beilen is de trotse lijstaanvoerder in de Hoofdklasse H. Een 7-3 zege op Waterpoort Boys brengt de Drenten op zeven punten uit drie wedstrijden. DOSKO, WPB zelf en Old Forward volgen op één punt. Old Forward versloeg De Herauten met 5-2. Dat was niet de enige nederlaag van de Bergummers. Ze zagen deze week hun sporthal in vlammen op gaan. Te hopen valt dat de Friezen een passende oplossing vinden. Tot slot eindigde de Drentse derby tussen Hoogeveen en ACV in 6-6.

FC Grootegast liet geen spaan heel van SV Bedum. Liefst 17-1 werd het voor FCG. Futsal Marum is koploper in de Hoofdklasse I. Met een 6-3 overwinning op Futsal Dragten 2 heeft Marum de volle negen punten. Roden volgt op zeven. De Rodenaren versloegen Winsum 2 met 1-4. Leekster Eagles 2 heeft de eerste driepunter binnen. Exstudiantes werd met 4-2 verslagen.

Een blik op de 1e klassen. In 1A is Leekster Eagles 3 goed begonnen. Zij zijn koploper met negen uit drie. Zvv Delfzijl en Sporting Emmen zijn ook nog foutloos. Zij hebben echter zes punten uit twee duels. In 1B is zvv Grijpskerk koploper met zeven uit drie en in 1C zijn er liefst vier (foutloze) koplopers: Genemuiden, Dragten 3, Futsal Buitenpost en Frisia 2. Allen hebben zes uit twee.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *