REUZ 1 boekt keurige zege op Drs. Vijfje

REUZ 1 heeft zichzelf vrijdag een keurige dienst bewezen. De ploeg van Mike Baalmans versloeg het hoog ingeschatte Drs. Vijfje van Sees Bergman. De overwinning kwam niet zonder slag of stoot. Met name de studenten verzuimden om op belangrijke momenten de trekker over te halen. De Vriezenaren maakte daar dankbaar gebruik van en scoorde op die belangrijke momenten wel.

Als eerste deed Patrick Steenbergen dat. Hij opende de score in El Campo. Roy de Bruin was de tweede in de rij. Op een typische wijze, puur op techniek, verschalkte hij goalie Sven van Dam. Lang kon REUZ niet profiteren van de marge van twee. Een snelle uitbraak van de Vijfjes betekende 2-1. Leander Meijering was nummero drie. De goed spelende Theo rondde een goed ingestudeerde corner uit. Vlak voor rust kwamen de Groningers nog terug tot 3-2.

Na rust waren er diverse momenten voor de Stadjers om op gelijke hoogte te komen. En een aloude voetbalwet zegt dan dat de tegenstander dat wel doet. Zo ook REUZ. Wederom Roy de Bruin, wederom een fabelachtige goal. een heerlijk stiftje met de buitenkant van de voet. Keeper kansloos. Nadat de Vijfjes andermaal diverse kansen om zeep hielpen maakte Theo ook zijn tweede van de avond. Het slotakkoord was voor Tim van Huffelen die de eindstand op 6-3 bepaalde.

Een belangrijke zege van REUZ 1 dat zich zodoende keurig in de middenmoot heeft genesteld. Het tweede ging bij Roden met 7-3 onderuit. Een terechte nederlaag volgens de insiders. Maandag wacht voor REUZ 2 revanche, wanneer Inter Maluku FC om 21:00 uur op bezoek komt in El Campo.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *