SR4: Futsal Winsum nieuwe koploper

In alles laat Futsal Winsum zien een titelkandidaat te zijn. Ook op bezoek bij Futsal Emmeloord deden de Groningers weinig verkeerd, waardoor de manschappen van Marc Krüger nog steeds foutloos zijn. In de polder werd met 0-3 gewonnen. Futsal LTC blijft één van de achtervolgers met tien punten. De Assenaren hadden weinig moeite met het Leeuwarder Flamingo. Marc Heerings was weer aardig op schot met drie treffers.

Ook Real Camaradas mag tot de achtervolgers worden genoemd. In eigen huis werd Futsal Delfzijl met 8-3 verslagen. Met negen punten heeft de ploeg van Dick Peter Vis het goed voor elkaar. REUZ is koploper van de middenmoot. De Vriezenaren versloegen in eigen huis Drs. Vijfje. Futsal Dragten draait daarin ook prima mee. Dragten versloeg woensdag het nog puntloze ONR. Tot Futsal Cambuur. De Leeuwarders zijn van de hatelijke nul af door een 6-5 zege op WMC. De Winschoters zijn nog wel puntloos.

In de Hoofdklasse H zijn Beilen en Old Forward de te kloppen ploegen. Beilen liet geen spaan heel van Inter Maluku FC 2 (1-12), Old Forward versloeg knap De Griffioen met 5-10. Verder is er een behoorlijke middenmoot. Daarin Frisia (1-10 zege op ACV), Hoogeveen (2-5 zege op Waterpoort Boys) en Drs. Vijfje 3 (1-6 zege op DOSKO). In de Hoofdklasse I is Roden de nieuwe koploper. Roden won simpel met 7-3 van REUZ 2. Futsal Winsum 2 blijft het ook goed doen. De Winsummers versloegen Exstudiantes met 5-7. Tot slot was Urk 2 versus Leekster Eagles 2 een mooie clash tussen de tweede teams van de hoogst spelende Noord-Nederlandse zaalvoetbalclubs. De Urkers wonnen met 5-2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *