SR6: Boerakker en Winsum blijven sterk!

De Topklasse F is ongeveer voor een vierde gespeeld. Niet helemaal, aangezien er diverse ploegen zijn met minder dan zes gespeelde duels. Eén conclusie die al wel kan worden gesteld: Boerakker en Futsal Winsum zijn de te kloppen ploegen en misschien ook wel de kandidaten voor het kampioenschap. Boerakker wees hekkensluiter ONR met 2-9 terug, Futsal Winsum won de op papier topper met 1-6 van LTC. Met beide drie goals tegen ONR zijn Joey Hummel (13 goals) en Rutger van der Veen (9 goals) ook de koplopers in het topscorersklassement.

In Zuidhorn was Real Camaradas tegen Drs. Vijfje ook een boeiende clash. De inzet was een plaats in de subtop en de belangrijke punten gingen naar Real Camaradas. Zij zegevierden met 5-4, dankzij drie treffers van Martin Mojet en twee van Eltjo Velting. Ook REUZ deed goede zaken in speelronde 6. In eigen huis was na drie minuten al duidelijk dat Flamingo geen leuke avond tegemoet ging. 8-0 werd het, waarmee de equipe van Mike Baalmans de subtop binnenkomt. nderin heeft Futsal Delfzijl goede zaken gedaan. De Groninger derby tegen WMC werd met 6-3 gewonnen. De Delfzijlers nemen hiermee afstand van de onderste plaatsen en komen zo de middenmoot weer in.

Een slechte ronde voor de koplopers in de Hoofdklassen. Beide gingen onderuit. Beilen met 5-1 bij De Griffioen in H, Roden met 6-5 in I bij Exstudiantes. Met een 0-8 zege bij Inter Maluku 2 profiteert Waterpoort Boys in H optimaal. Drs. Vijfje 3 loopt een punt in door een 3-3 tegen ACV. Door de nederlaag van de Roners is Futsal Winsum 2 de nieuwe lijstaanvoerder in I. De Winsummers wonnen de derby met 2-3 bij SV Bedum. Roden blijft tweede, daarachter volgt een grote middenmoot.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *