R1 pakt punt bij koploper, R2 verliest

REUZ 1 heeft het goede zaalvoetbalseizoen een vervolg gegeven bij koploper Boerakker. De geroutineerde manschappen van Mike Baalmans hielden het in Sportcentrum Leek op 3-3. Stiekem had er meer ingezeten, maar gezien het veldspel was 3-3 het maximaal haalbare.

Boerakker kwam fanatiek uit de startblokken. Wie anders dan topscorer Joey Hummel opende, met ietwat geluk, de score. Vanaf dat moment kwam REUZ beter in het spel, wat al snel resulteerde in de verdiende 1-1. Patrick Berends was de gevierde man. Niet veel later volgde de tweede REUZ-goal. Met ietwat geluk wel, een poging van Roy de Bruin werd in het eigen doel gewerkt. Rense Dijk bepaalde met een weergaloze uithaal de ruststand op 2-2.

Na rust wederom een optisch beter Boerakker en een verdedigend REUZ. Wel waren het de Vriezenaren die op 2-3 kwamen. Dijk moest twee minuten zitten, de opvolgende vrije trap van Tim van Huffelen ging erin. Die voorsprong kon niet vast worden gehouden. Lucas Dijk prikte de 3-3 erin wat uiteindelijk de eindstand betekende. Volgende wederom een topper: de nieuwe koploper Futsal Winsum komt langs in El Campo.

Dan REUZ 2. De youngsters kregen klop van de hekkensluiter. In eigen huis zelf en dat doet een beetje pijn. Bedum bleek met 4-10 te sterk. REUZ 2 staat nu 10e maar het is onderin wel spannend. Revanche is volgende week mogelijk bij een hoogvlieger: Futsal Dragten 2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *