Nul punten weekend REUZ 1 en 2

Onterecht verliezen is één van de vervelendste dingen in het voetbal wat er is. Zeker in combinatie met verliezen in de laatste minuten. Het moet gezegd; Futsal Winsum had absoluut het meeste recht op de zege maar een gelijkspel was op zijn plaats geweest. REUZ 1 stond vijf minuten voor tijd nog met 2-0 voor (twee prima treffers van Tim van Huffelen). De 2-1 volgde waarop de Winsummers gingen spelen met overtal. Dat bleek te werken. Het werd 2-2 en via een edje ook nog 2-3. Nul punten dus.

Bij REUZ 2 was het iets minder geflatteerd. Futsal Dragten 2 won met duidelijke cijfers: 8-2. Deze week revanche dus. REUZ 1 op bezoek bij WMC, REUZ 2 in eigen huis tegen Futsal Marum.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *