SR8/9: Winsum 1&2 en WPB koploper

Vanwege tijdgebrek zowel een nabeschouwing als voorbeschouwing in één. Koploper Futsal Winsum dendert door in de Topklasse F. REUZ moest er aan geloven, het geluk van de koploper zou je kunnen zeggen. Via een eigen doelpunt versloeg de ploeg van Marc Krüger de Vriezenaren in de slotminuten: 2-3. Deze speelronde is FW vrij.

Door een prima 5-3 zege op Futsal Dragten nestelt Real Camaradas zich steviger in de subtop. De Zuidhorners staan derde met 15 punten. Komende vrijdag wacht Futsal Delfzijl in Delfzijl. ONR is van de hatelijke nul punten af. Daarmee zijn ze gelijk hekkensluiter af. De rode lantaarn is nu in handen van WMC. Het onderlinge duel won ONR met 7-4. Komende woensdag gaat ONR op bezoek bij Futsal Cambuur. De Friezen bewezen zich een slechte dienst bij LTC. Ze kwamen namelijk niet opdragen. Dat levert vermoedelijk drie dure minpunten op. WMC speelt in eigen huis tegen REUZ.

Drs. Vijfje heeft de subtop weer in zicht. Flamingo werd met 5-4 aan de zegekar gebonden. Een noodzakelijke winstpartij voor Sees Bergman zijn studenten. Flamingo treft deze speelronde het eveneens Friese Futsal Dragten. Futsal Emmeloord komt in actie tegen LTC.

De eerste zege van het seizoen was vorige week een feit voor De Herauten. De pechvogels in de Hoofdklasse H versloegen mede hekkensluiter Inter Maluku FC 2. Deze week volgde een tweede zege dankzij de 4-2 tegen ACV. Koploper Waterpoort Boys maakte geen fout bij De Griffioen (3-5) maar Hoogeveen volgt dankzij een 2-9 bij DOSKO op het vinkentouw. Deze week speelt WPB in eigen huis tegen DOSKO, Hoogeveen treft het hoog aangeslagen Frisia, dat vorige week Beilen nog met 8-3 versloeg. Beilen zelf speelt tegen Drs. Vijfje 3.

Futsal Winsum 2, FC Grootegast en Futsal Dragten 2 maken indruk in de Hoofdklasse I. Winsum 2 won de topper met 3-4 van Futsal Marum. FCG deed haar plicht thuis tegen het tweede van de Eagles (4-2) en Dragten 2 had weinig moeite met REUZ 2 (8-2). Met Futsal Winsum 2 (1e) versus FC Grootegast (2e) en Roden (4e) versus Futsal Dragten 2 (3e) staan er twee absolute toppers op het programma in deze ronde.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *