REUZ 1 verliest, knap punt voor REUZ 2

Afgelopen vrijdag was hekkensluiter WMC te sterk voor REUZ 1. De ploeg uit Winschoten zag in die week haar coach, Theo van der Molen, vertrekken en wie anders dan Alie Dik staat weer voor de groep. Dat zorgt voor nieuw elan, want de selectie van WMC zag er behoorlijk anders uit, eigenlijk zoals het altijd hoort te zijn. Daar was REUZ niet tegenop gewassen en het verloor met 7-4. Goals aan REUZ-kant van Tim van Huffelen, Roy de Bruin, Egar Dekker en Patrick Steenbergen.

REUZ 2 pakte in eigen huis een knap punt. Futsal Marum, een hoogvlieger, werd knap op 3-3 gehouden. Jeroen Kreeft, Sietse Wichers en Leander Meijering waren verantwoordelijk voor de goals. Komende woensdag speelt REUZ 1 in de beker tegen DOSKO, vrijdag wacht Cambuur in eigen huis. REUZ 2 treft vrijdag FC Grootegast.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *