SR10/11: Futsal Winsum ongenaakbaar

Futsal Winsum is hard op weg naar de winst in de 1e periode. De equipe van Marc Krüger wist ook Drs. Vijfje (2-7) te verslaan en staat nu op 24 uit 8. Achtervolger Real Camaradas deed het enige juiste om Winsum enigszins bij te blijven: winnen. Flamingo moest met een nederlaag in Zuidhorn (9-1) huiswaarts keren. Komende vrijdag speelt Winsum in eigen huis tegen Futsal Dragten, Real Camaradas speelt de topper in Assen tegen LTC.

Boerakker blijft ook nog een beetje in de buurt van de lijstaanvoerder. De geelhemden versloegen Futsal Dragten nipt met 4-5, Flamingo is vrijdag de opponent. In Vries ook een grote uitslag: 11-0 voor REUZ tegen Futsal Cambuur en tot slot raakt ONR steeds beter in vorm. Emmeloord werd met 6-4 verslagen. De Emmeloorders komen deze ronde twee keer in actie: woensdag op bezoek bij Cambuur, vrijdag thuis tegen REUZ. Tot slot speelt Futsal Delfzijl tegen ONR.

In de Hoofdklasse H strijden er drie ploegen om de koppositie. Waterpoort Boys kwam niet in actie, is nog koploper en treft woensdag Drs. Vijfje 3. Hoogeveen en Old Forward, de nummers twee en drie, spelen tegen elkaar op woensdag. Het verschil tussen beide is één punt. In de Hoofdklasse I is er een nieuwe koploper. Roden won de derby van Marum met 3-4. FC Grootegast ging in eigen huis met 3-8 ten onder tegen REUZ 2. Komende vrijdag is de kraker tussen beide in Roden. Winsum 2 ligt op de loer: zijn treffen in de Ripperdahal Leekster Eagles 2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *