Weer zes punten avond!

Je kunt zeker spreken van een goede vorm bij REUZ 1 en 2. In Emmeloord versloeg het vlaggenschip de plaatselijke Futsal met 5-6. REUZ 2 won in eigen huis met 6-1 van Drs. Vijfje 2. De zege van REUZ 1 was nipt. De Vriezenaren, onder leiding van de nog ongeslagen interim TC Jeroen Stelling (Mike Baalmans had een feestje), stond in de rust met 1-4 voor. Tim van Huffelen, Roel Grootjans (goed doorjagen) en twee keer Patrick Steenbergen zorgden voor die ruime ruststand.

Na rust gaf REUZ het eigenlijk helemaal weg en kwam de ploeg van coach Henk Rozenberg en mister Futsal Emmeloord Riaz van den Bosch, die zelf overigens verdienstelijk keepte, goed terug. Het werd weer 4-4 en daarmee leek REUZ de match te verspelen. De tweede van Tim van Huffelen en nog één van Steenbergen bleek alsnog voldoende voor de overwinning. En dat allemaal zonder de feestvierende Patrick Robinho Berends.

REUZ 2, het zelfbenoemde Powerhouse, heeft de weg naar boven ook weer gevonden. Aan de hand van Jelle Wichers (scoorde één keer), misschien wel symbool voor de hernieuwde vorm, had Drs. Vijfje 2 weinig kans. Een slechte eerste helft werd vervolg met een prima tweede. Theo de Tank Meijering maakte drie goals, Sietse Wichers één en David Koops produceerde met één goal alweer zijn tiende van het seizoen. REUZ 1 is komende week vrij, REUZ 2 is gastheer van de jonge Leeksterrrrr Eagles.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *