Wederom elf-klapper tegen Futsal Cambuur

Qua scoringsdrift is REUZ 1 aardig in vorm. Uit tien wedstrijden in de Topklasse F hebben de Vriezenaren in totaal al 54 in het mandje liggen. Woensdagavond werden daar tegen Futsal Cambuur, net als thuis overigens, elf van gemaakt. Wederom een dikke zege dus voor de equipe van Mike Baalmans: de Friezen maakten er twee. En dus is het jaar 2017 prima afgesloten, want ook gezien het aantal tegentreffers (30 red.) is dat, op koploper Futsal Winsum na, het minste uit de competitie. Uiteraard gaat het natuurlijk om de punten. Daarin heeft REUZ er 19 en dat is goed voor een prima vijfde plaats.

Tegen Cambuur een goede Melvin Nuwolt: hij maakte de eerste twee competitietreffers van het seizoen, een sterk spelende debutant David Koops die met één goal ook in REUZ 1 één op één loopt, een even goede Patrick Berends op zijn 31ste met twee goals en Tim van Huffelen en Patrick Steenbergen beide drie keer. Onder de vlag VAKO wacht voor de REUZen nu Meppel, Gieten en de hoofdprioriteit Leek. Maandag 8 januari speelt REUZ 1 weer thuis: Futsal Delfzijl komt op bezoek.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *