REUZ 1 begint 2018 goed!

REUZ 1, maandagavond wedstrijden en het begin van het nieuwe jaar. Vaak waren dat niet hele geweldige combinaties qua prestaties. Een kans om te breken met het verleden was er afgelopen maandag, wanneer Futsal Delfzijl op bezoek kwam in de eigen El Campo.

Met negen man sterk liet de equipe van Mike Baalmans weinig aan het toeval over. REUZ 1 was oppermachtig en de laagvlieger uit de havenstad hadden weinig in de melk te brokkelen, ondanks dat er best een aantal technisch vaardige spelers bijzaten. Het snelste REUZ-doelpunt ooit, dat durf ik wel te beweren, kwam er na amper tien seconden. Achtereenvolgens Leander Meijering, Patrick Berends, Patrick Steenbergen, Tim van Huffelen, Meijering nog een keer en afmaker Steenbergen raakten de bal. Gevolg: 1-0. De 2-0 volgde snel daarop, evenals de 3-0. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.

Na rust freewheelde de Vriezenaren vrolijk verder. De dubbele cijfers werden bereikt: liefst 14 dit keer. En goalie van Wijk hield ook, niet voor de eerste keer dit seizoen, de nul. Steenbergen maakte er zes en Meijering vijf. Van Huffelen en Melvin Nuwolt prikten er beiden één in en er was een edje. De knappe derde plaats is het gevolg en dat is absoluut niet onterecht. Vrijdag wacht de derby tegen LTC.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *