SR14: Mooie toppers op papier

Speelronde 14 staat voor de deur in de Topklasse F met daarin in ieder geval twee mooie duels op papier. Daar blijft het eigenlijk een klein beetje bij. Koploper Futsal Winsum versus Boerakker is leuk. Datzelfde geldt voor de Noord-Drentse derby tussen LTC en REUZ. Voor beide bezoekende verenigingen zal de prioriteit toch echt een dag later liggen wanneer de finale van het Leekster Voetbalgala op het programma staat. Maandag deed REUZ overigens wel goede zaken door Futsal Delfzijl met een dikke 14-0 nederlaag huiswaarts te sturen. Futsal Dragten speelt vrijdag tegen Delfzijl. Bij winst pikken de Friezen ook aan bij de subtop. Real Camaradas speelt verder tegen ONR en om aan te haken met de middenmoot moet WMC in eigen huis winnen van Flamingo.

De Hoofdklasse H gaat vanavond los. Koploper Hoogeveen speelt de Drentse derby tegen subtopper Beilen. Verder speelt Frisia tegen De Griffioen, DOSKO tegen ACV en vrijdag Maluku 2 tegen Old Forward. In de Hoofdklasse I een mooi vol programma. Koploper FC Grootegast krijgt bezoek van zvv Urk, nummer twee Roden treft Leekster Eagles 2 in Sportcentrum Leek en Futsal Dragten, nu derde maar kan op theoretisch koploper worden, is gastheer van Inter Maluku FC. In de ACLO staat de mooie derby tussen de studenten en ex-studenten op het programma: Vijfje 2 vs Exstudiantes en verder is het Marum vs Bedum, Winsum 2 vs REUZ 2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *