REUZ 1 zegeviert in Peize

REUZ 1 heeft het doordeweekse treffen met het eveneens Drentse ONR in winst omgezet. In Sporthal Peize kende de ploeg van Mike Baalmans weinig moeilijkheden met de gastheren. De REUZen kwamen, tegen de verhoudingen in overigens, op 2-0 achterstand dankzij de snelle en behendige Mats Wolthuis. Patrick Steenbergen zorgde met drie treffers vervolgens voor een 2-3 ruststand.

Na rust werd het snel 2-4 en 2-5 door Steenbergen en Tim van Huffelen. Even leek het nog spannend te worden door de 3-5 van ONR, maar Sietse Wichers en een edje maakten er uiteindelijk 3-7. Een uitstekend resultaat, zeker in aanloop naar het interessante treffen volgende week vrijdag tegen de nummer twee Real Camaradas.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *