SR16: Strijd om de tweede plaats in de TK F

Speelronde 16 staat voor de deur. De tweede plaats staat daarbij op het spel. Real Camaradas heeft deze in handen en reist vrijdag af naar Vries waar de nummer vier, zvv REUZ, wacht. Het verschil is maar drie punten, waarbij REUZ twee duels minder heeft gespeeld. Daartussen staat LTC met twee punten minder (en vier duels minder) dan Real Camaradas. De Assenaren lijken zelfs mee te gaan doen om de titel. Vrijdag wacht in de ACLO Drs. Vijfje.

Net als Real en REUZ doen ook Boerakker en Futsal Dragten mee in de subtop. Beide ploegen treffen een laagvlieger. Boerakker is vrijdag gastheer van Futsal Cambuur, Dragten speelt in de Drait tegen Futsal Delfzijl. Woensdag is het in Leeuwarden Flamingo versus Futsal Emmeloord en koploper Futsal Winsum speelt tegen WMC.

Hoogeveen versus Waterpoort Boys is woensdag een mooi duel in de Hoofdklasse H. Wil de ploeg uit Sneek nog meespelen om de titel is een zege noodzakelijk. De Drenten kunnen op hun beurt een stevige tik uitdelen aan de Friezen. Old Forward treft maandag De Griffioen. Bij winst doet de ploeg uit Wilhelminaoord zeker mee in de titelstrijd. Datzelfde geldt voor Drs. Vijfje 3 en Frisia. Beide ploegen spelen ook thuis. Vijfje tegen DOSKO, Frisia tegen ACV.

In de Hoofdklasse I speelt koploper Roden de Noord-Drentse derby tegen REUZ 2. Twee ploegen in vorm. Dat zijn FC Grootegast en Futsal Dragten 2 ook. Grootegast staat tweede. Dragten 2 vierde. Verder is er de clash tussen de tweede teams van de hoogst spelende clubs in Noord-Nederland: Leekster Eagles en zvv Urk en is er de degradatiekraker tussen Drs. Vijfje 2 en SV Bedum.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *