Nederlaag REUZ 1, REUZ 2 voor periode

Even een late update. Vorige week vrijdag ging REUZ 1 met 3-5 de boot in tegen subtopper Real Camaradas. Een toch wel terechte nederlaag: de equipe van Mike Baalmans slaagde er niet in om de sterke verdediging van de Zuidhorners te doorbreken. Op de cruciale momenten sloeg Real toe, wat resulteerde in de nederlaag. Vanavond is REUZ 1 vrij, volgende week wacht Futsal Emmeloord.

REUZ 2 is hard op weg om de tweede periode te pakken. Het powerhouse deed koploper Roden in eigen huis pijn door ze met 7-4 te verslaan in toch wel de Sietse Wichers-show. Met vier treffers was hij de gevierde man. Vanavond in Groningen kan de periode worden gepakt door te winnen van Exstudiantes. Wel is REUZ 2 afhankelijk van Inter Maluku FC. Wat de periode overigens oplevert is de vraag. Alleen wanneer REUZ 1 in de Topklasse F nacompetitie bereikt mag REUZ 2 de nacompetitie in.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *