REUZ 1 kruipt weer naar de subtop

REUZ 1 had vrijdagavond weinig moeite met laagvlieger Futsal Emmeloord. De polderbewoners waren verre van compleet afgereisd naar Vries en dat verschil was op de houten zaalvloer duidelijk zichtbaar. Emmeloord, met mister Emmeloord Riaz van den Bosch op de goal, kwam verrassend op 0-1, nadat Patrick Steenbergen verzuimde om na tien seconden de 1-0 te maken. REUZ speelde zeker niet groots, maar na de 1-1 van Steenbergen liepen de Vriezenaren simpel uit naar 4-2 bij rust door nog drie treffers van Stone.

Na rust was het verzet van Emmeloord helemaal gebroken en met twee goals van Tim van Huffelen, één keer Roel Grootjans (die goed speelde) en Steenbergen nog een keer werd een 8-2 eindstand bereikt. Met de drie punten is REUZ weer subtopper. Komende vrijdag wacht in Groningen Drs. Vijfje.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *