SR18/19: Knappe zege Winsum bij Dragten

Koploper Futsal Winsum en achtervolger Futsal LTC geven elkaar weinig ruimte. Het blijft dus spannend aan kop van de Topklasse F. De Winsummers boekten een knappe 2-10 overwinning op subtopper Futsal Dragten. LTC versloeg ook een subtopper: Real Camaradas met 0-3. Het verschil blijft dus vijf punten, waarbij de Assenaren twee duels minder hebben gespeeld. Deze week komen beide ploegen ook in actie: Winsum is gastheer van Emmeloord, LTC mag op woensdag naar Flamingo.

Als nieuwe nummer drie kent Boerakker ook een goede serie. De Westerkwartierders wonnen met 4-7 van Futsal Delfzijl. REUZ deed ook goede zaken door in eigen huis Emmeloord met 5-2 te verslaan. Vrijdag is REUZ gastheer op de thuisspeelavond van Drs. Vijfje. De studenten verloren afgelopen week met 3-6 van WMC. De ploeg uit Winschoten heeft zodoende weer aansluiting met de middenmoot. Deze week treft WMC hekkensluiter Futsal Cambuur. Tot slot ontvangt Futsal Dragten het Roder ONR.

Drs. Vijfje 3 gaat aan de leiding in de Hoofdklasse H met 32 punten. Dankzij de 9-4 zege van Old Forward op Frisia volgen zij op één punt. Hoogeveen, ook een titelkandidaat volgt op zes punten, maar wel met drie duels minder gespeeld. Hoogeveen is woensdag gastheer van De Herauten. Beilen speelt verder tegen De Griffioen en vrijdag treft Inter Maluku FC 2 het Drentse DOSKO.

In de Hoofdklasse I staan er drie ploegen op 26 punten: FC Grootegast, Roden en zvv Urk 2. Futsal Dragten 2 heeft drie punten en één duel minder. Komende ronde speelt Roden tegen Exstudiantes, Dragten 2 bezoekt Leekster Eagles 2 en de topper gaat tussen REUZ 2, dat vierde staat, en zvv Urk 2. Hekkensluiter Bedum speelt de derby tegen Futsal Winsum 2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *