Goede zaken voor REUZ 1 en 2

Met een 5-2 zege op concurrent Futsal Dragten doet REUZ volop mee in de subtop van de Topklasse F. De Vriezenaren speelde een goede wedstrijd in de eigen El Campo tegen de Friezen. Het resulteerde in een mooie openingsgoal. Melvin Nuwolt bekroonde zijn goede spel met een prachtige slalom om de Drachter goalie heen. De 2-0 kwam van Rien Jansen. Hij schoof de bal onder de doelman door na een goede REUz-aanval.

Na rust waren het de bezoekers die meer en meer de aanval zochten. Met de aansluitingstreffer leek het interessante tweede helft te worden, maar dankzij Patrick Berends (in overtal) bracht REUZ de marge weer op twee. Futsal Dragten verkleinde deze weer dankzij de 3-2 maar Rien Jansen, net als Nuwolt goed voor een puike pot, maakte er weer 4-2 van. Het slotakkoord was van Tim van Huffelen met de 5-2. Beste man aan REUZ-kant was doelman Rutger Attema. Hij verving captain van Wijk met verve.

Powerhouse REUZ 2 ruikt de nummer één positie in de Hoofdklasse I. Hekkensluiter Bedum werd met 4-11 aan de kant gezet, waarmee het verschil met koploper FC Grootegast nog maar twee punten is. Komende week is REUZ 2 vrij, REUZ 1 gaat woensdag op bezoek bij Flamingo.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *