REUZ 1 de nieuwe nummer drie!

De zaalvoetballers van REUZ 1 hebben afgelopen vrijdag uitstekende zaken gedaan in de Topklasse F. Concurrent Boerakker werd met 3-0 verslagen, waarmee de Vriezenaren de derde plaats overnemen van de geelhemden. De zege laat bovendien zien dat de REUZen serieus meedoen om nacompetitie voor promotie naar de Eerste Divisie. De zege kan worden toegedicht aan een sterk collectief REUZ, dat doelman Rolf van Wijk weer terug had na een vakantie. Dat deed van Wijk met verve: hij was een absolute sta-in-de-weg.

Verder stond de ploeg van Mike Baalmans verdedigend goed. Het had een goed antwoord op de handige Rense Dijk en topscorer Joey Hummel. Daar tegenover stond uiteraard ook een gunstig scoreverloop. Vrij vlot maakte Patrick Steenbergen na een goede pass van Tim van Huffelen de 1-0. Van Huffelen was zelf verantwoordelijk voor de 2-0 en de 3-0 volgde na een gele kaart voor Dijk (doelpunt Melvin Nuwolt). Door met name die laatste werd het verschil gemaakt. In het tweede bedrijf probeerde Boerakker het nog wel. Het positiespel is altijd wel goed bij de bezoekers maar de hechte defensie van de REUZen brak niet.

Drie belangrijke punten dus voor REUZ, dat ook concurrent Futsal Dragten zag verliezen. REUZ staat nu derde met één punt meer dan Boerakker. REUZ heeft bovendien nog een wedstrijd te goed. REUZ 2 hebben eveneens belangrijke zaken gedaan in de Hoofdklasse I. Het Powerhouse speelt volop mee voor het kampioenschap. In de Groene Kathedraal van Futsal Marum werd met 2-3 gewonnen in de slotseconde. Volgende week krijgt de titelrace een vervolg tegen concurrent Futsal Dragten 2, REUZ 1 bezoekt Futsal Delfzijl.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *