Titelstrijd in El Campo voor REUZ 2!

Met nog vier duels te spelen is het loeispannend in de Hoofdklasse I waarin REUZ 2 acteert. Powerhouse REUZ 2 doet namelijk volop mee voor het kampioenschap. Met 33 punten uit 18 duels heeft het alles in eigen hand. Noodzakelijk is bijna wel dat de resterende vier potjes worden gewonnen, te beginnen met komende vrijdag wanneer Futsal Dragten 2 op bezoek komt. En dat is gelijk een bepalend duel. De Friezen staan tweede en hebben drie punten meer dan de Vriezenaren. Om 21:00 uur trappen beide ploegen af.

Update: Het vlaggenschip zou aantreden tegen Futsal Delfzijl. Deze wedstrijd is echter komen te vervallen om onduidelijke redenen. Het avondje El Campo in Vries wordt afgesloten met het duel tussen de REUZ VR1 en WMC VR1.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *