SR24/25: Futsal Winsum weer favoriet

Futsal Winsum is weer favoriet voor de titel in de Topklasse F. Met twee zeges vorige week (4-7 op Futsal Cambuur en 2-7 op Boerakker) heeft de ploeg van Marc Krüger nog zes punten nodig. Deze week kunnen de eerste drie nog niet worden gepakt: Winsum is vrij. LTC kan niet anders doen dan de druk erop houden. Vrijdag deed LTC dat door een 2-5 zege op REUZ, deze vrijdag wacht het lastige uitduel bij Boerakker.

De strijd om plaats drie blijft boeiend. Boerakker heeft 39 punten, REUZ volgt op twee punten. Vrijdag wacht voor REUZ de nummer zes Futsal Dragten (21-34), dat ook nog alle kans heeft. Real Camaradas (23-36) lijkt uitgeschakeld met nog één duel te spelen. Belangrijke duels woensdagavond voor de onderste ploegen in de Topklasse F. Futsal Emmeloord ontvangt Drs. Vijfje. Voor Emmeloord een kans om van plek elf naar tien te gaan. Hekkensluiter Delfzijl bezoekt Futsal Cambuur. Het verschil is twee punten. Vrijdag bezoekt Delfzijl ook nog WMC.

Met een 3-8 zege op ACV mag Beilen zich gaan opmaken voor de nacompetitie. De Drenten staan derde en dat lijkt het hoogst haalbare. De titelstrijd in de Hoofdklasse H gaat nog tussen Old Forward (13-3 zege op Inter Maluku 2) en Hoogeveen. OF heeft twee punten meer, Hoogeveen twee duels minder. Hoogeveen is dus favoriet, woensdag wacht Waterpoort Boys. Onderin is het doek definitief gevallen voor Maluku 2. De tiende plaats is nog boeiend. DOSKO (18-18), De Herauten (19-18), ACV (19-19) en De Griffioen (19-21) kunnen er allemaal nog eindigen. De Herauten won maandag met 6-5 van De Griffioen, vrijdag kan DOSKO de tiende plaats verlaten. Dan moet het winnen bij Maluku 2. Futsal Marum tegen Inter Maluku FC is in de Hoofdklasse I vrijdag het enige duel.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *