Tim van Huffelen vs WMC: 5-4

REUZ 1 heeft de Topklasse F afgesloten met een keurige vierde plaats. Op de slotdag werd WMC met 5-4 verslagen. Een spannende pot, die alle kanten op kon, met uiteindelijk toch wel een verdiende winnaar. Aan REUZ-zijde maakte Tim van Huffelen alle treffers. Met name de tweede was er één van pure schoonheid: vanaf een meter of zestien liet hij de Winschoter-goalie kansloos.

REUZ 2 is nog volop in de race voor de tweede plaats. Een 3-5 zege bij Drs. Vijfje 2 was er afgelopen vrijdag. David Koops deed van zich spreken door een hattrick te scoren. Sietse Wichers was verantwoordelijk voor de andere twee. Wil REUZ 2 tweede worden moet er vrijdag worden gewonnen van Inter Maluku FC.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *