Rabo Clubkas Campagne voor REUZ

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook REUZ mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van dinsdag 4 t/m woensdag 19 september 2018 mogen leden van Rabobank Assen en NoordDrenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. REUZ ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor REUZ belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor materialen en wedstrijdballen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan REUZ tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

• Kom in actie en steun onze club van 4 t/m 19 september 2018 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne #RCCAssenND
• Check of je lid bent van Rabobank Assen en Noord-Drenthe via Rabo Internetbankieren bij ‘Mijn gegevens’ #RCCAssenND
• Nog geen lid? Vraag lidmaatschap aan via www.rabobank.nl/assen-nd ‘De voordelen van het lidmaatschap’ en stem #RCCAssenND

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *