REUZ niet opgewassen tegen ONR

De eerste nederlaag van het seizoen voor REUZ 1 is een feit. ONR uit Roden was in Sporthal Peize met 7-2 te sterk voor de Vriezenaren. Ondanks een terechte nederlaag een behoorlijke domper voor de equipe van Mike Baalmans. De oranjehemden hadden nog geen minuut nodig of goalie Rolf van Wijk werd al gepasseerd. Niet veel later was de stand alweer in evenwicht door een kneiterharde vrije trap van specialist Tim van Huffelen.

In de laatste vijf minuten van de eerste helft gaf REUZ de wedstrijd uit handen. Met name in de counter bleek ONR levensgevaarlijk en had het weinig kansen nodig om tot scoren te komen. Van 1-1 stond het zomaar 5-1. Patrick Steenbergen verkleinde de marge naar drie met de 5-2 maar duidelijk was dat de REUZen flink aan de bak moesten. Na rust prikte ONR ook de 6-2, waarmee het duel wel gespeeld was. 7-2 werd het ook nog.

Duidelijk dat REUZ een maatje tekort kwam in Peize. ONR mag zeker tot de kanshebbers worden gerekend op de titel. Een frisse, fitte en gevaarlijke ploeg met veel scorend vermogen. Met een prima keepende doelman zit het bij de Drenten goed in elkaar. Volgende week vrijdag mag REUZ op revanche. WMC komt op bezoek. Tijd voor de eerste driepunter.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *