SR2/3: Topper in Drachten

Komende vrijdag in de Topklasse F staat in Drachten de topper op het programma tussen de plaatselijke Futsal en Futsal ONR. Beide ploegen zijn nog foutloos na twee wedstrijden en maken indruk. Zo versloeg ONR vorige speelronde REUZ met ruime cijfers (7-2) en wist Dragten met 1-4 te winnen bij Real Camaradas, mede dankzij een hattrick van debutant Menno Reinders. Op de ranglijst moeten beide ploegen echter één ploeg voor laten gaan. Drs. Vijfje is na drie duels nog foutloos: zij versloegen maandag al Old Forward met 1-2.

In Vries staat ook een aardig duel op het programma: REUZ tegen WMC. Beide ploegen een vaste klant in de Topklasse F en beide ploegen met de kwaliteit om bovenin mee te doen. Verder onder andere een Topklasse-avond in Sportcentrum Leek met de derby tussen Boerakker en FC Grootegast en Leekster Eagles 2 (dat vorige speelronde verrassend een punt pakte bij WMC) tegen het nog puntloze Hoogeveen. Futsal Frisia probeert woensdag van de nul af te komen met een thuisduel tegen Real Camaradas.

Met zes uit twee is De Herauten de Hoofdklasse H goed begonnen. Maandag werd Dragten 2 met 9-2 verslagen. Waterpoort Boys en zvv Avanti zijn na twee duels ook nog foutloos. Zij treffen elkaar woensdag in Sneek. Dinsdag treft Balk ZV het tweede team van Urk (met drie punten uit één duel ook nog foutloos).Twee Topklasse-degradanten spelen woensdag tegen elkaar in Leeuwarden: Flamingo versus Futsal Emmeloord. Vrijdag twee duels: Leekster Eagles 3 tegen nog een keer Balk en zvv Urk 2 nog een keer tegen Futsal Marum.

Een boeiende ontmoeting woensdag in de Hoofdklasse I. Een stadsderby tussen twee ploegen met de volle mep: Drs. Vijfje 3 (6 uit 2) tegen PKC ’83 (3 uit 1). Beilen (ook 3 uit 1) is woensdag gastheer van Futsal Winsum 2 en REUZ 2 (eveneens 3 uit 1) speelt vrijdag tegen ACV. Omlandia en Inter Maluku treffen elkaar en hopen beide op een eerste zege en tot slot is het zvv Delfzijl tegen DOSKO. Maandag pakte zvv Grijpskerk de eerste winst door met 2-1 te winnen van CSVC.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *