REUZ 1 en WMC 1 in evenwicht, zege REUZ 2

Wederom heeft REUZ 1 in eigen huis niet weten te winnen. Tegen WMC kwam de ploeg van Mike Baalmans niet verder dan 3-3. Maar in alle eerlijkheid was dat voor de REUZen ook wel het maximaal haalbare resultaat. Voetballend was de ploeg uit Winschoten beter, stond het ook met 1-3 voor en kwam REUZ dus goed terug tot een gelijkspel. Positief bekeken is dat de REUZen in eigen huis nog niet hebben verloren in de Topklasse F.

REUZ speelde een prima eerste helft. Met name verdedigend stond het goed en werd het Groninger gevaar, van met name van Erwin Aukes en Anton Hekman, goed gepareerd. Aanvallend wel weinig kansen maar uit een van de geringe mogelijkheden die REUZ kreeg was het wel raak. Melvin Nuwolt verschalkte de WMC-goalie in de korte hoek. Na rust was het eigenlijk wachten op de gelijkmaker. REUZ kon nagenoeg niet meer onder de druk van WMC uitkomen. Aukes mocht simpel indribbelen en zijn schot kon niet worden gered door REUZ-doelman Rolf van Wijk.

In deze fase was WMC veruit de bovenliggende ploeg en de 1-2 en 1-3 volgden elkaar in rap tempo op. Hekman haalde verwoestend uit en schoot WMC op 1-2, Aukes maakte er een marge van twee van. Met wat meer opportunisme kwam REUZ goed terug. Een droge schuiver van Tim van Huffelen betekende de anschluss. Patrick Steenbergen bepaalde de eindstand op 3-3 met een schuiver. Goed terug geknokt dus door de Vriezenaren. Aanknopingspunten dus voor de komende uitwedstrijd bij FC Grootegast.

REUZ 2 kon in eigen huis een simpele zege op ACV boeken. Nadat REUZ 2 al snel op voorsprong kwam volgde aan ACV-kant een gele en rode kaart. Dat was de KO van de Assenaren. Een 7-2 eindstand volgde voor de REUZen. Woensdag wacht een bezoek aan DOSKO.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *