Eenvoudige winst R1 op FC Grootegast

Met FC Grootegast trof REUZ 1 afgelopen vrijdag een tegenstander waar het nog nooit eerder tegen had gespeeld. Het bleek een prettige tegenstander te zijn: de equipe van Mike Baalmans kende een eenvoudige avond en won met 1-7 bij de groenhemden. Bij de Vriezenaren veel afwezigen. Roy de Bruin (werk), Rob Liewes (ziek) en Patrick Berends ((schoon)familieverplichtingen) moesten verstek laten gaan. Vanuit REUZ 2 was er versterking van David Koops en Jelmer Polman (debuut).

REUZ begon goed in Sporthal De Beemden. Binnen enkele minuten bracht Patrick Steenbergen REUZ op 0-1. En binnen tien minuten deed Steenbergen twee keer hetzelfde wat 0-3 betekende. De 1-3 was een kleine smet op de prima wedstrijd van de REUZen. De 1-4 had een speciale tint. Björn Tooren liet zijn eerste Topklasse-treffer aantekenen door een kenmerkende pegel van Tooren met links.

Na rust viel gelijk de beslissing met de 1-5 van Koops. De 1-6 was de mooiste van de avond. Een hakje á la Luc Nilis van Tim van Huffelen. Steenbergen bepaalde met de 1-7 de eindstand. Een prima zege en een broodnodige zege. Zo doet REUZ weer mee in de Topklasse F. Komende vrijdag komt koploper Drs. Vijfje op bezoek. Een op papier boeiend affiche. REUZ 2 blijft het goed doen in de Hoofdklasse I. Met een 5-8 winstpartij in Emmer-Compascuum tegen DOSKO is het Powerhouse nog steeds foutloos. Samen met PKC ’83 overigens. Vrijdag wacht een op papier wat lastigere tegenstander. Inter Maluku. Op naar 12 uit 4.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *