SR4/5: Drs. Vijfje & ONR blijven sterk

In de Topklasse F steken Drs. Vijfje en ONR er momenteel bovenuit. Drs. Vijfje is na vier duels nog steeds foutloos. Ook Futsal Dragten werd afgelopen vrijdag aan de zegekar gebonden. In het studentenwalhalla in Groningen werd het 6-3. ONR doet het eveneens goed met 10 punten uit vier duels. Van WMC werd woensdag met 9-6 gewonnen. Zeges waren er verder voor FC Grootegast (4-5 op Leekster Eagles 2), Futsal Frisia (1-3 bij Old Forward), zvv REUZ (1-7 bij FC Grootegast) en Futsal Hoogeveen (7-1 versus Boerakker). De nederlaag van Boerakker is opvallend. Het is alweer de derde nederlaag voor de ploeg van Erik Donker.

Deze week weer een mooi programma. Koploper Drs. Vijfje bezoekt Vries waar zvv REUZ wacht. ONR is woensdag gastheer van Futsal Hoogeveen. Boerakker gaat woensdag bij Frisia proberen om de eerste punten te halen. Verder speelt Futsal Dragten in eigen huis tegen hekkensluiter Old Forward. De ploeg uit Wilhelminaoord heeft drie minpunten gekregen. En tot slot een Groninger-derby. Real Camaradas treft WMC.

Met De Herauten tegen zvv Urk 2 staat er maandag een duel op het programma tussen de nummers één en twee in de Hoofdklasse H. Urk is koploper (10 uit 4), De Herauten tweede met negen uit drie. Vrijdag wisten beide ploegen te winnen. Urk eenvoudig met 7-0 van Flamingo, De Herauten knap met 4-6 bij Futsal Marum. Waterpoort Boys doet het ook goed met 5 uit 2. De Snekers hebben, vanwege het gestaakte duel tegen Avanti, net als Avanti overigens, één minpunt gekregen. Woensdag wacht Marum. De andere Hoofdklassers in deze klasse zijn wisselvallig. Dragten 2 won vrijdag nipt met 7-6 van Avanti, vrijdag wacht ZV Balk dat nog op de eerste zege wacht. Naast vrijdag heeft Balk ook dinsdag daarvoor een kans, in eigen huis tegen het nog puntloze Roden. Tot slot is het vrijdag Avanti tegen Futsal Emmeloord.

Drie ploegen steken er in de Hoofdklasse I momenteel bovenuit. PKC ’83 wist drie keer eenvoudig te winnen. Vorige week met 10-2 van CSVC. REUZ 2 heeft ook drie zeges achter haar naam staan. Afgelopen woensdag met 5-8 bij zvv DOSKO. Beilen heeft twee punten minder. Dat komt door een 2-2 gelijkspel afgelopen woensdag tegen Inter Maluku FC. Drs. Vijfje 3 volgt ook op zeven punten, wel met een duel meer gespeeld. Zij speelden vrijdag met 7-7 gelijk tegen Futsal Winsum 2. Zvv Delfzijl is een middenmoter. Zij boekten vrijdag een 4-5 overwinning op Omlandia. De ploeg uit Ten Boer is hekkensluiter met één punt. Verder nog een driepunter voor ACV, dat met 5-3 zvv Grijpskerk versloeg. Drs. Vijfje 3 versus Beilen en REUZ versus IMFC zijn de duels die voor de top/subtop interessant zijn komende week. PKC ’83 treft met zvv DOSKO op papier een eenvoudigere opponent. Laagvliegers CSVC en Omlandia treffen elkaar in Coevorden en maandag kunnen zvv Grijpskerk en Futsal Winsum 2 de punten ook goed gebruiken. Tot slot is het nog zvv Delfzijl tegen ACV.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *