REUZ 1 sluipt top drie binnen

De prima prestatie van afgelopen vrijdag tegen Drs. Vijfje heeft een vervolg gekregen in Vledder voor REUZ 1. Tegen nieuwkomer Old Forward had de ploeg van Mike Baalmans weinig moeite. Voor nu resulteert dat in een keurige derde plaats in de Topklasse F. De komende weken is REUZ 1 vrij.

Zoals gezegd: Vledder was de plaats van bestemming. Een nieuwe sporthal inclusief nieuwe opponent. Nooit eerder troffen beide ploegen elkaar. Het niveauverschil was groot. De zes man van Old Forward had nauwelijks iets in te brengen in de eerste helft. Daartegenover kreeg REUZ meerdere kansen, waarvan er twee raak werden geschoten. De eerste van Tim van Huffelen, de tweede van Patrick Steenbergen

Na rust zette de ploeg uit Wilhelminaoord even aan. Doelman Rolf van Wijk keepte wederom prima en voorkwam de anschluss. De bevrijdende 0-3 kwam er vervolgens via Patrick Robinho Berends. Zij aangekondigde afscheid doet hem goed: hij scoort en oogt in de bloei van zijn leven.

Daarmee was het duel wel gespeeld. OF geloofde het wel, REUZ liep nog uit naar 0-4 dankzij Roy de Bruin. Een cleansheet kwam er niet voor de Vriezenaren. Old Forward prikte er nog één in. Dat deed ook Björn Tooren, waarmee de eindstand werd bepaald op 1-5. Een lekkere zege dus, met de vraag wat deze drie punten uiteindelijk waard zijn. 2 november pas wacht Boerakker thuis.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *