KNVB Beker: ONR verrassend eruit

De tussenronde in de noordelijke KNVB Beker heeft in zeven duels twee verrassingen opgeleverd. De grootste kwam uit Emmer-Compascuum, waar Hoofdklasser DOSKO na penalty’s afrekende met Topklasser ONR. De tweede verrassing kwam uit de ACLO: Drs. Vijfje 4, eersteklasser, versloeg Hoofdklasser Inter Maluku FC. Verder verrassingen bleven uit, al waren een aantal ploegen er dichtbij.

In Vries leek REUZ 2 dichtbij een eliminatie van Topklasser Real Camaradas. Een minuut voor tijd stond het nog met 1-0 voor. Het werd 1-1 en de pingels nam de ploeg uit Zuidhorn beter. Dat deed Hoofdklasser Omlandia ook bij 1e klasser vv Usquert. Zeges waren er verder voor De Herauten (2-4 bij Futsal Frisia 2), Futsal Dragten met 3-6 bij Avanti en zvv Grijpskerk (3-2 versus Blauw Wit ’34). In Beilen kwam tot slot Futsal Marum niet opdagen, wat logisch maakt dat de Drenten door bekeren. Wanneer de loting voor de vermoedelijk laatste ”16” is, is nog niet bekend.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *