Boerakker te sterk voor REUZ 1

Er is een abrupt einde gekomen aan de stijgende lijn met drie zeges op rij en een ongeslagen thuisstatus voor REUZ 1. Boerakker is de boosdoener, of met twee goals eigenlijk Rense Dijk. Deze twee waren voldoende om de punten mee terug naar Boerakker te nemen. REUZ maakte er namelijk maar eentje. En dat is zonde, al was een gelijkspel misschien ook wel terecht geweest. In ieder geval hadden de geelhemden ook meer recht op de overwinning in El Campo.

Voetballend was de equipe van Erik Donker namelijk beter en technisch vaardiger. De REUZen traden aan zonder spelmaker Tim van Huffelen en dan lever je ook kwaliteit in. Toch speelde REUZ een prima eerste helft. Deze werd beloond met een prima doelpunt van Melvin Nuwolt, nadat Dijk al vroeg de 0-1 maakte. Na rust aan beide kanten genoeg kansen voor een treffer. Deze kwam er zes minuten voor tijd, dankzij wederom Dijk.

De top is door de nederlaag uit zicht. REUZ 1 is terug te vinden in de middenmoot, nog wel op een prima vierde plaats. Komende woensdag moet er worden gewonnen bij Frisia in Leeuwarden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *