SR7/8: Nummers 1 en 2 tegen elkaar in ACLO

Met twee foutloze koplopers in de Topklasse F in de vorige speelronde (ONR versloeg FC Grootegast en Drs. Vijfje bij WMC) is het komende vrijdag de absolute kraker. De ACLO is het strijdtoneel van Drs. Vijfje tegen ONR. De Groningers hebben 18 punten, de Drenten twee punten minder. Verder is het vooral uitkijken naar de verschillen die in de middenmoot gemaakt kunnen worden. Hoogeveen treft Futsal Dragten, het verschil is één punt in het voordeel van de Friezen. FC Grootegast is gastheer van Real Camaradas. Ook hier het verschil één punt, wederom in het voordeel van de bezoekers.

De belangen bij Frisia versus REUZ liggen anders. REUZ wil ook weer de subtop in, de Leeuwarders willen de middenmoot in. Tot slot de derby tussen Boerakker en Leekster Eagles 2. Beide ploegen hebben Sporcentrum Leek als uitvalsbasis. Boerakker kan met een zege weer omhoog kijken, voor de adelaren lijkt het een zwaar seizoen te worden met nog maar twee punten. Old Forward deed het gebruikelijke de afgelopen ronde. Zij kwamen niet opdagen bij Leek 2. Deze ronde zijn ze, net als WMC, vrij.

Waterpoort Boys en De Herauten zijn de onbetwiste koplopers in de Hoofdklasse H. Deze ronde is de Herauten vrij, WPB bezoekt Flamingo. In de Hoofdklasse I zijn er vooralsnog drie ploegen die bovenin meedoen. Twee daarvan treffen elkaar vrijdag in Vries: REUZ 2 is gastheer van zvv Delfzijl. PKC ’83, de huidige koploper, speelt bij Futsal Winsum 2.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *