Verlies REUZ 1, REUZ 2 blijft winnen

In Leeuwarden leed REUZ 1 een 5-3 nederlaag bij Futsal Frisia. Gezien het wedstrijdbeeld was dat allesbehalve terecht: de ploeg van Mike Baalmans was een stuk sterker dan de Friezen. Die waren echter effectiever, wat maakte dat de REUZen de drie punten in Leeuwarden moesten laten. De treffers aan REUZ-kant kwamen van Björn Tooren, Roel Grootjans en Patrick Berends. Vrijdag wacht voor REUZ 1 de eerste in de rij van drie thuiswedstrijden: Futsal Dragten komt op bezoek.

REUZ 2 laat zien klaar te zijn voor de absolute kraker in deze klasse: die tegen PKC ’83. Afgelopen vrijdag werd met 5-2 gewonnen van de nummer drie, zvv Delfzijl. De uitslag was ietwat geflatteerd: de bezoekers speelden een prima duel. REUZ 2 scoorde via Jelle Wichers, een e.d., Melvin Nuwolt en Leander Meijering twee keer. Woensdag wacht CSVC, een week later de topper tegen PKC.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *