Topavond El Campo met R1, R2 én livemuziek

Een avondvullend programma komende vrijdag in Sporthal De Kamp. Twee duels, één in de Topklasse F en één in de Hoofdklasse I én aansluitend live-muziek. Om 21:00 trapt REUZ 1 af tegen Futsal Hoogeveen. Wederom een nieuwe tegenstander voor de ploeg van Mike Baalmans. Bovendien ook een belangrijk duel voor beide ploegen met het oog op de middenmoot. De Vriezenaren hebben één punt meer dan de Hoogeveners. Met een 4-3 overwinning op Futsal Dragten is REUZ bovendien de eerste in de rij van drie thuiswedstrijden goed begonnen.

Om 22:00 uur staat de topper in de Hoofdklasse I op de agenda: REUZ 2 versus PKC ’83. Twee ploegen die tot op heden weinig punten hebben verspeeld. REUZ 2 behaalde uit zeven duel evenveel overwinningen, de ploeg uit Groningen heeft in acht duels zeven keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Op punten staat PKC dus bovenaan en kijkend naar de selectie zijn zij ook de favoriet.

Na beide wedstrijden wordt de avond afgesloten met een muziek: zanger Klaus zal optreden. Daarmee wordt dus ook gezorgd voor een meer dan uitstekende derde helft. De entree is bovendien gratis!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *