Bizarre zege REUZ 1 bij Eagles 2

Een bizar slechte eerste twintig minuten in Sportcentrum Leek betekende voor REUZ 1 een terechte 4-0 achterstand. Dat alles op bezoek bij hekkensluiter Leekster Eagles 2, waar je, als je goed mee wilt doen, van moet winnen. De REUZen deden er alles aan om dat juist niet te doen. Duels werden verloren, er werd slecht omgeschakeld en ballen werden zomaar aan de adelaren gegeven.

Met nog vijf minuten in de eerste speelhelft te gaan was er opeens een heel ander REUZ zichtbaar. De ploeg van Mike Baalmans herpakte zich en de immer prima leidende arbiter Pultrum zal niet vaak zo’n duel hebben meegemaakt. Voor rust kwamen de Vriezenaren terug tot 4-2. Patrick Berends (alweer) en Tim van Huffelen zorgen voor de goals.

Amper tien minuten in de tweede helft was er van de Leekster voorsprong niets meer over. Sterker nog: REUZ stond met 4-6 voor. Wederom Berends, twee keer Patrick Steenbergen en Peter van Rein maakten de sterke comeback compleet.

Een zege die van ver moest komen, maar met belangrijke gevolgen. De REUZen zijn in de grote middenmoot terug te vinden en hebben afstand genomen van de gevarenzone. Komende vrijdag wacht WMC.

REUZ 2 blijft in de Hoofdklasse I bovenin meedoen. Waar PKC ’83 (bijna) alles wint, doet het tweede dat ook (op PKC-thuis na). Omlandia kon niet voorkomen dat REUZ 2 de punten mee naar huis nam. Het werd, net als het vlaggenschip 4-6.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *