SR10: Periodewinst voor ONR

Vanwege drukte de laatste tijd weinig nieuws vanaf het front. Met de kersverse periodewinst van ONR is hier weer een nieuwe update van de Topklasse F en beide Hoofdklassen. Gisteravond ging Drs. Vijfje flink de boot in bij Futsal Hoogeveen. De Drenten pakten op pakjesavond liefst acht keer een cadeautje uit van de studenten. De studenten zelf scoorden één keer. En dat zijn duidelijke cijfers. Bovendien gaat ONR als herbsmeister de winsterstop in en heeft het al een mooie voorsprong op de concurrentie. Hoogeveen nestelt zich dankzij de zege mooi in de subtop.

Drie interessante duels op vrijdag maken deze speelronde compleet. Real Camaradas speelt in eigen huis tegen Boerakker. Real kan de nieuwe nummer twee worden, Boerakker kan subtopper worden. Futsal Dragten en WMC hebben dezelfde status als Boerakker. In Winschoten staan beide ploegen tegenover elkaar. En ook REUZ wil weer richting de subtop. De Vriezenaren zijn nu een grauwe middenmoter. Vrijdag wacht in Sportcentrum Leek hekkensluiter Leekster Eagles 2. Dat is niet helemaal waar. Dat was Old Forward. Die zijn uit de competitie gezet. De nummer 11, Leek nu dus, is wel een rechtstreekse degradant aan het eind van de rit.

Drie ploegen steken er bovenuit in de Hoofdklasse H. Waterpoort Boys (9-22) is voorlopig koploper. Zij treffen vrijdag Leekster Eagles 3. Zvv Avanti volgt op twee punten (9-20). De Herauten kan op papier koploper worden met 20 uit 8. Vrijdag wacht voor de Bergummers Avanti in Stiens. De Groninger (op Leek 3 na) en Drentse vertegenwoordigers doen het in deze klasse minder. Futsal Marum is hekkensluiter en bezoekt Balk, Roden, de nummer tien, bezoekt Futsal Emmeloord.

Het moet raar lopen wil PKC ’83 geen kampioen worden in de Hoofdklasse I. Met overmacht werd de kraker tegen REUZ 2 gewonnen. Ook qua veldspel lieten Groningers zien echt een maatje te groot te zijn. Woensdag werd wel nipt gewonnen van Inter Maluku FC (4-3). De strijd om plaats twee is interessanter. REUZ 2 doet het daarvoor buitengewoon goed. Vrijdag wacht voor hun Omlandia. Woensdag won Drs. Vijfje 3 met 3-8 bij zvv DOSKO, zvv Delfzijl treft in eigen huis zvv Grijpskerk (een Groninger derby) en Beilen won maandag afgetekend met 3-10 van ACV.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *