REUZ 1 verslaat koploper ONR

Het voetbaljaar 2019 is voor REUZ 1 goed begonnen. In de eigen El Campo werd het Roder ONR, koploper in de Topklasse F, met 7-4 huiswaarts gestuurd. En dat is lekker starten dus voor de equipe van Mike Baalmans.

Zo mooi als de einduitslag is, was de start zeker niet. Met name in de eerste helft waren de Vriezenaren niet scherp in de verdediging. De oranjehemden werd geen strobreed in de weggelegd om meermaals doelman Rolf van Wijk uit te testen en te passeren. Dat lukte drie keer. In de tussentijd kwam REUZ wel telkens knap terug. Van 0-2 naar 2-2 door Roel Grootjans (scoren kan hij dus wel) en een prachtige van Roy de Bruin en van 2-3 tot 3-3 dankzij Patrick Steenbergen.

Na rust moest REUZ nog een keer terugkomen van een achterstand. Dit keer was het Tim van Huffelen met de gelijkmaker. Vanaf dat moment zat het de REUZen mee en kon het uitlopen naar 7-4. Steenbergen, van Huffelen en Patrick Berends zorgden daarvoor.

De drie punten betekent voor de REUZen dat er weer zicht is op de bovenkant van de middenmoot. De goede start moet komende vrijdag een vervolg krijgen in Zuidhorn waar Real Camaradas wacht. Wederom een mooie clash tegen een bekende en leuke opponent.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *