SR12/13: Valse start voor ONR en PKC ’83

De koplopers in de Topklasse F en Hoofdklasse I zijn 2019 niet goed begonnen. ONR ging met 7-4 onderuit in Vries tegen REUZ, PKC ’83 verloor weliswaar niet maar kwam niet verder dan 5-5 tegen zvv Grijpskerk.

In de Topklasse F was dat goed nieuws voor Drs. Vijfje. De studenten versloegen in een harde wedstrijd Boerakker met 3-4. WMC en Real Camaradas profiteerden beide niet. WMC verloor verrassend van hekkensluiter Leekster Eagles 2 met 5-4, Futsal Dragten was met 6-3 te sterk voor de Zuidhorners. Door de winst van de adelaren is FC Grootegast de nieuwe rode lantaarn drager.

In de Hoofdklasse I profiteerde de koploper juist van puntverlies van de concurrentie. De Herauten versloeg zelf Emmeloord met 5-3. Avanti verloor bij Leek 3 met 8-6 en Waterpoort Boys kwam thuis tegen Dragten 2 niet verder dan 2-2.

Naast PKC verloor ook zvv Delfzijl punten in de Hoofdklasse I. CSVC won verrassend met 2-4 bij de havenbewoners. Deze week vooral toppers op het programma. Woensdag treft REUZ 2 (nu de ploeg met het minst aantal verliespunten) de nummer vier Beilen. PKC speelt vrijdag tegen de nummer drie zvv Delfzijl.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *