REUZ 1 naar Real, R2 heeft Beilen-uit

Deze week staat er voor zowel REUZ 1 als 2 weer een competitiewedstrijd op het programma. Het tweede mag het woensdag opnemen tegen Beilen; de nummer vier in de Hoofdklasse I. Een op papier lastige horde voor het Power House.

Daar weet REUZ 1 alles van. Begin dit seizoen ging het vlaggenschip in een oefenduel onderuit tegen Beilen en wist het in de beker maar nipt van de geelhemden te winnen. Kijkend naar de competitieresultaten is het toch wat wisselvallig ondanks een vierde plaats. Desondanks een lastige kluif voor REUZ 2, dat sinds deze week de minste verliespunten heeft in de HK I.

REUZ 1 moet de goede start in 2019 een vervolg geven in Zuidhorn. Real Camaradas dus. Een oude en goede bekende. De ploeg van Dick-Peter Vis heeft drie punten meer dan de REUZen. REUZ vs. Real was eerder dit seizoen het openingsduel. Toen werd het 2-2 in El Campo.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *