SR13/14: Wederom verlies ONR

De Topklasse F blijft een spannende competitie. Koploper ONR liep tegen een 4-2 nederlaag én tegen rode kaarten aan bij WMC. De Winschoters zijn zo de nieuwe nummer twee, mede doordat Real Camaradas en Drs. Vijfje ook verloren. Vijfje werd verslagen door Futsal Dragten (3-2) en Real ging met 4-3 ten onder bij Leekster Eagles 2. De spanning in de subtop (en top) blijft zodoende groot, met onder andere drie ploegen op 20 punten.

Eén daarvan is ook REUZ, dat hekkensluiter FC Grootegast met 4-2 versloeg. Hoogeveen moet vrezen voor minpunten. Zij zeiden af voor de ontmoeting bij Boerakker. Deze week komen de nummers 10 en 11 in actie. Frisia is gastheer van FC Grootegast.

Zvv Avanti heeft het gat naar De Herauten weer verkleind naar één punt. De ploeg uit Stiens won zelf ruim met 10-4 van Futsal Dragten 2, daar waar De Herauten met 5-5 gelijkspeelde tegen Futsal Marum. Deze week komen de nummers twee en drie in actie. Avanti bezoekt Balk, Waterpoort Boys speelt tegen Urk 2. In de middenmoot won Leek 3 met 6-3 van Emmeloord, Roden met 8-2 van Balk en Flamingo droeg de rode lantaarn over aan Balk na een 8-4 winstpartij op Urk 2.

PKC ’83 reisde deze week voor niets af naar Coevorden: geen scheidsrechter. Nummer twee REUZ 2 won met 6-2 van zvv DOSKO. Daarachter versloeg Delfzijl Omlandia met 7-2, Winsum 2 won knap met 5-8 bij Vijfje 3. Inter Maluku FC is deze week door de KNVB uit de Hoofdklasse I gezet.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *