REUZ 1 onderuit bij Real Camaradas

Vakanties, werk, schorsingen…ach, altijd wel een excuus. Feit was dat er vrijdag ‘gewoon’ zeven REUZ 1-mannen in de wei stonden. Waaronder oudgediende Jeroen Stelling. En die zeven deden het zeker in de eerste helft naar behoren. Ondanks een 1-0 achterstand creëerde REUZ best wat kansen en stond het verdedigend prima.

Het was dan ook best logisch dat REUZ op gelijke hoogte kwam. Een mooie combinatie tussen Roy de Bruin en Patrick Steenbergen werd door de laatstgenoemde afgemaakt. Dezelfde Steenbergen scoorde ook de 1-2 uit een al dan niet terechte strafschop (hands blijft lastig te beoordelen). Zuur was vervolgens wel de 2-2 vlak voor rust. Dan ga je toch even wat anders aan de spreekwoordelijke thee.

Na rust werd het conditioneel lastiger voor de Vriezenaren. Het werd dan ook 3-2 voor Real. En na een onnodige praatkaart voor de Bruin speelde de thuisploeg dat prima uit: 4-2. Dat was uiteindelijk ook de eindstand. Als je het kritisch bekijkt had REUZ goede zaken kunnen doen. Dat mocht niet zo zijn. Volgende week wacht Boerakker-uit. REUZ 2 doet een bezoek aan Inter Maluku FC.

Winstpunt? Het antwoord op de vraag wat Pelikaan S en de Quicksilver S hal (thuishal van Real) met elkaar gemeen hebben.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *