SR15: Goede zaken ONR

Met een gelijkspel en een nederlaag in 2019 leek koploper ONR het een klein beetje kwijt te zijn. Maar wanneer ook de concurrentie punten verspeeld is het toch wel lekker als je zelf wint. En dat is absoluut knap van de oranjehemden. Met nog vijf duels te gaan heeft ONR liefst zeven punten voorsprong. Mag je dat nog weggeven? In ieder geval won ONR woensdag al van Frisia met 7-3.

Een van die concurrenten is Futsal Dragten. Zij kwamen bij hekkensluiter FC Grootegast (of misschien wel reuzendoder FCG) niet verder dan 2-2. En dan mochten de Friezen niet klagen, want de gelijkmaker viel pas in de slotseconden. Drs. Vijfje won wel. De eigen thuisspeelavond was de studenten goed gezind. WMC werd met 3-2 aan de zegekar gebonden. Boerakker komt er ook nog aan. Zij versloegen Hoogeveen met 3-1. Real Camaradas staat er ook nog bij. Tegen REUZ werd het 4-2.

In de Hoofdklasse H wist alleen Leek 3 met 1-5 te winnen van Balk. Leek blijft subtopper, Balk hekkensluiter. Marum tegen Emmeloord ging niet door. De bezoekers belden af.

In de Hoofdklasse I deed koploper PKC ’83 goede zaken. Zelf won het met 3-5 bij CSVC en zag het concurrent REUZ 2 verliezen. ACV heeft door een 5-6 overwinning bij Inter Maluku FC wat lucht in de degradatiestrijd.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *