REUZ 1 is bekerfinalist!

Voor de derde keer in de historie heeft REUZ 1 de bekerfinale bereikt. In eigen huis waren de Vriezenaren de baas tegen Real Camaradas en won het met 2-0. Op vrijdag 5 april wacht nu PKC ’83. Dit keer voor het eerst niet in Vries maar in Drachten, waar de bekerfinales worden gespeeld.

Eigenlijk is REUZ tegen Real nooit écht in de problemen geweest. De ploeg van Mike Baalmans speelde sterk en stond goed. Dat had mede ook te maken met de kwalitatieve impulsen van de gebroeders Wichers die ook tot de selectie behoorden. De meest aanvallende van de twee, Sietse, was bij vlagen ongrijpbaar voor de Zuidhorners en maakte er ook 1-0 van. Vlak voor tijd gooide broer Jelle het duel in het slot door er 2-0 van te maken.

Twee keer eerder won REUZ 1 de bekerfinale. Volgende maand dus op voor een trilogie. Er zal een bus rijden, opgave daardoor is uiteraard al mogelijk. Vol = vol.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *