KNVB Beker: PKC en REUZ naar finale

Op vrijdag 5 april in Sporthal de Drait in Drachten gaan PKC ’83 en REUZ uitmaken wie zich bekerwinnaar mag noemen, en opvolger van Futsal Hoogeveen. Op woensdag was de eerste halve finale in Beetsterzwaag. Futsal Dragten speelde ”thuis”, Hoofdklasser PKC ’83 uit Groningen kwam op bezoek. Voor de Friezen, die normaal in de Drait spelen, betekende winst een finale in eigen huis. Dat lukte niet. De Stadjers waren heer en meester en wonnen met 0-3.

Op vrijdag was het REUZ tegen Real Camaradas, een herhaling van de halve finale twee seizoenen geleden. Net als toen trok REUZ aan het langste eind. De Vriezenaren wonnen met 2-0. De Drenten gaan zo op voor de derde finale.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *