SR18: Neemt ONR voorschot op titel?

Een belangrijke week voor ONR. Het gat naar de nummers twee en drie is drie punten geslonken dankzij een 2-7 nederlaag van de oranjehemden tegen Boerakker. Daarmee is het verschil naar Vijfje (dat met 1-7 won van FC Grootegast) nog maar vier punten met nog drie duels te spelen. Woensdag kan ONR een knock-out geven aan Vijfje. Beide ploegen spelen tegen elkaar in Peize. Wint ONR dan zijn de studenten uitgeschakeld, wint Vijfje is het gat nog maar één punt, waarbij ook Boerakker dan op de loer ligt.

Daar waar de (sub)top bekend lijkt, is de middenmoot groot. Bovendien is ook de 2e periodetitel zeker nog niet gestreden. Leekster Eagles 2 heeft de beste papieren. Deze week kunnen Futsal Dragten en Real Camaradas zich veilig spelen. Dragten treft in eigen huis Hoogeveen, Real neemt het op tegen hekkensluiter FC Grootegast. Voor REUZ en Frisia staan er ook drie belangrijke punten op het spel. Het gaat naar de nummer 10 (Leek 2) is klein.

Avanti en Waterpoort Boys lijken in de Hoofdklasse H te spelen om de titel. Avanti treft vrijdag Urk 2, WPB speelt woensdag tegen Flamingo. De Herauten, de huidige nummer drie, won maandag eenvoudig met 4-0 van Balk ZV. In de Hoofdklasse I lijkt PKC ’83 de kampioen. REUZ 2 volgt op de tweede plaats en Beilen zal, zonder gekke dingen, derde worden. Ook Delfzijl speelt nergens meer om. Zij staan vierde, het gat omhoog is zes punten, evenals het gat naar beneden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *