Vrijdag bekerfinale REUZ 1

Voor de derde keer in de historie staan de zaalvoetballers van REUZ 1 aan de vooravond van een bekerfinale. Waar de vorige twee in eigen huis werden gespeeld is nu Sporthal de Drait in Drachten het strijdtoneel. Bovendien is er bij winst sprake van een heuse trilogie.

Tegenstander voor REUZ 1 is PKC ’83, een ploeg dat wel een niveau lager speelt, maar als favoriet mag worden gezien. De Groningers zijn al kampioen geworden in hun Hoofdklasse I en hebben dit seizoen nog niet verloren. Uiteraard moet ook REUZ 1 niet worden onderschat. Met de nodige ervaring in de ploeg heeft de ploeg van Mike Baalmans zich in de Topklasse F weer in de middenmoot gespeeld. Daar komt bij dat de Vriezenaren al twee keer eerder de finale hebben gewonnen. En in de prijzenkast is absoluut plaats voor een derde beker.

Komende vrijdag, 5 april, in Sporthal de Drait in Drachten staat de finale op het programma. De aftrap is om 21:45 uur, maar voorafgaand staan er ook andere finales op het programma: V&Z Veendam 1 tegen Futsal Emmeloord 2 (Heren B-categorie) en De Walden VR1 tegen Drachtster Boys VR2 (Vrouwenfinale).

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *